Rising Stars

Voor alle kinderen die willen groeien in korfbal en als korfballer. Daar gaat het om binnen de Rising Stars. Het betekent letterlijk een groeiende (korfbal-)ster, dat ga jij worden! Leren, ontwikkelen, heel veel doen en heel veel tips krijgen.

Wij willen jou helpen shinen als een ster en we willen jou helpen om jouw droom om een betere korfballer te worden uit te laten komen. Bezig zijn met de leukste sport ter wereld. Het is een extra mogelijkheid om korfbalvaardigheden te leren en te oefenen.

Waar je bij je eigen club niet altijd aan toe komt, kan hier geoefend worden. We zien het dus ook als een extra trainingsaanbod naast je eigen training. Daarnaast zijn we neutraal: voor iedereen, elke club en elk niveau, niks geen concurrentie. Gewoon simpel: korfballen!

In september starten we met een traject voor jeugd uit de regio Harderwijk, Dronten, Almere, Lelystad, Kampen en Zwolle.

Ondersteund door Korfbalstars zal een groep van zo’n zestien spelers extra begeleiding krijgen van spelers en trainers uit Nederland.

Een keer per twee weken zal op de groep op woensdagmiddag bij elkaar komen om intensief te trainen en aan de slag te gaan met het verbeteren van de korfbalvaardigheden.

Ben jij een D-, C-, of B-speler van één van de clubs uit de regio VHarderwijk, Dronten, Almere, Lelystad, Kampen en Zwolle en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Meld je dan aan door middel van het aanmeldformulier!

NB: Leden van de Corver mogen ook hier aan deelnemen

Bron: http://www.korfbalstars.nl/rising-stars/rising-stars-regio-flevoland/

 

Sharing is caring!