Corverskamp 2020 geannuleerd

De situatie rondom het coronavirus treft veel activiteiten, en ook op de korfbalvereniging moet er rekening gehouden worden met de maatregelen. Dit heeft de Activiteitencommissie doen besluiten het kamp van juni 2020 af te moeten gelasten. Het Corverskamp gaat dit jaar dus helaas niet door.

Door de onzekerheid van het verloop van de maatregelen ziet de organisatie het niet voor zich hoe, met hoe de huidige maatregelen van kracht zijn, het kamp in juni eruit zal moeten zien. Gezondheid is tijdens elk kamp het belangrijkst, en dit jaar is dat ook het geval.

Maar hoe nu verder; wanneer komt er dan een kamp?

Corverskamp 2020 geannuleerd Corverskamp 2020 geannuleerd De Activiteitencommissie heeft in overleg met de kamplocatie de accommodatie voor juni 2021 gereserveerd. In het najaar van 2020 zullen we de inschrijving voor dat kamp openstellen. Mogelijk is het zo dat er bij aanmelding reeds betaald zal moeten worden, omdat de kosten van de kamplocatie al betaald zijn. De AC hoopt dan ook dat iedereen enthousiast is om zich snel weer in te schrijven voor het kamp van 2021, om dat jaar een gezellig weekend te hebben!

Sharing is caring!