DE AC KIJKT UIT NAAR EEN GEZELLIG 2019

*2018* was voor de Activiteitencommissie een gezellig jaar met veel activiteiten. Zo was er de Stamppot Party, een gezellig kerstdiner, maar ook het slaapfeest en een GPS-tocht!

De AC heeft dit jaar veel verschillende activiteiten kunnen organiseren, met vaak een enthousiaste opkomst. Enkele nieuwe activiteiten van het jaar waren de GPS-tocht, waarin teams met hun coaches de GPS-apparaten volgden om zo bij het doel uit te komen. Ook organiseerden we een griezelige filmavond, waar de jeugd in verschillende leeftijdsgroepen met een lekker bakje popcorn keken naar enge films. Ook het survivallen in mei was een gezellige activiteit met een enthousiaste groep.

Aan het begin van het jaar waren er nog twee eetavonden met een origineel thema: Burgers & karaoke, en de 1001-nachten-eetavond. Beide waren gezellig druk, en gaven jong en oud de gelegenheid om bij te kunnen kletsen.

Aan alle activiteiten hebben veel hulptroepen meegeholpen. Zo waren er verschillende ouders die heen en weer reden naar activiteiten, zijn veel mensen in de verkleedkleren en in de schmink gegaan, zijn er lekkere stamppotten gemaakt en gaven tal van ouders en leden op een andere manier hulp op activiteiten. Heel erg bedankt!

Een speciaal bedankje gaat uit naar de Voorzitter: Hanneke heeft vaak willen helpen met versieren voor activiteiten. Zulke helpende handen maken het mogelijk dat iedereen met een lach naar huis gaat en alle activiteiten kunnen worden uitgevoerd.

De Activiteitencommissie heeft geprobeerd om een leuke sociale omgeving te vormen, om de vereniging zo gezellig mogelijk te maken. We gaan hier in het nieuwe jaar mee door, en jullie zullen ons dan ook blijven zien op activiteiten. Zien wij jou daar in 2019 ook weer bij?

Eline, Bas, Anniek, Lizet, Ilse en Bente wensen iedereen fijne kerstdagen, en zien jullie graag volgend jaar terug op gezellige activiteiten!

Sharing is caring!