De E1 winnaar grote clubactie!

Wat begon met een avondje verven, knippen enplakken liep uit op iets groots!

Oktober 2018; Op de site van de Grote Club Actie werd een wedstrijd geplaatst; 

“ 2000 euro Sportkleding voor het team wat op de meest ludieke manier kan aantonen dat jouw vereniging dat heel goed kan gebruiken”

…. En daarmee zijn we aan de slag gegaan! Na wat brainstorm-appjes werd al snel duidelijk dat er toch maar 1 team is wat voor deze “klus” in aanmerking kon komen, onze E’tjes! Het plan was duidelijk. We vragen de ouders van deze kids om op een koude trainingsavond naar de kantine te komen met een wit T-shirt. Geloof me ze waren er allemaal! De coaches, Lucas, Jochem, Roos en Finn waren voorbereid, verf was geregeld, stiften lagen klaar, scharen lagen in de aanslag…

Samen met de trainers en de ouders hebben de kinderen het meest lelijke teamshirt gemaakt! Toen alle shirts flink onder de verf zaten hebben we buiten op het veld een teamfoto gemaakt.De kids keken zo zielig mogelijk, want ook zij willen natuurlijk een mooi Corvers tenue!

Met de foto zijn we aan de slag gegaan. We hebben de kids in de schijnwerpers gezet en hebben de Grote Club Actie gevraagd om dit team blij te maken met de prijs.

En nu in spanning wachten…..

Op maandag 26 november kwam het verlossende telefoontje! We hadden gewonnen! Hoe tof is dat?!

Nog nooit heeft een team binnen de Corvers een dergelijke prijs gewonnen, dat moesten we groots vieren! Maar we wilden het ook een verrassing laten voor de kids. Met een smoesje hebben we de kids op donderdagavond 13 december gevraagd te trainen in plaats van op dinsdag. Wij wisten namelijk al dat we werden verrast door twee personen van de Grote Club Actie zelf! Zij brachten de cheque persoonlijk! 

13 december 18 uur Kerkelandenhal… De vlaggen van de Corvers werden opgezet, een rode loper werd uitgelegd, tromgeroffel klonk en de kids hebben hun eerste rondje gerend… en dan…Hanneke stapt samen met de twee heren van de GCA de hal in en richt zich tot de kinderen die inmiddels in een kring zitten samen met hun coaches. Hanneke geeft aan dat zij er niet zomaar zijn natuurlijk, ze helpt de kinderen herinneren aan het schilderen van de T-shirts en welke prijs daarmee gewonnen kon worden.

De twee heren van de grote clubactie krijgen het woord en vertellen wat de uitkomst is van deze wedstrijd. Jullie hebben gewonnen! De kids krijgen samen met Hanneke de cheque overhandigt, de kleding die wij hebben gekregen van www.masita.nl wordt getoond, en natuurlijk krijgen de kinderen ook nog een traktatie! Maar….. wel NA de training, want wie net zo goed wil worden als ons eerste vlaggenschip moet echt nog even aan de slag!

Gefeliciteerd Eteams! Supergoed gedaan!

De winnende foto staat natuurlijk op de site van de Grote Club Actie: https://clubactie.nl/nieuws/winnaar-masita-teamprijs-bekend

Wil jij ook deel uit maken van de Corvers, of zelfs van dit E team? Wil je een aantal keer (gratis) meetrainen om te kijken of korfbal ook jouw sport is? Kijk dan op onze website: www.decorvers.nl of bel 0620972705 en we vertellen je alles over onze leuke vereniging!

En dan hier de winnende poster:

Sharing is caring!