De grote Club Actie gaat weer van start!

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! De Corvers doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is extra promotiemateriaal en een extra activiteit tijdens het jeugdkamp bij elkaar te krijgen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% ofwel € 2,40 per lot naar onze clubkas gaat! Bovendien maken de kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Verkopen via Social Media
Via deze link https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-de-corvers/200028 of de QR code van de Corvers en kunnen kopers scannen en direct online loten kopen. Tevens ontvang je via je eigen mail of dat van je ouders een bericht met daarin een persoonlijke verkooplink om je eigen pagina te maken. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift of per e-mail.

De beste verkoper van de Corvers
Ben jij de beste verkoper van de Corvers (handmatige en online bij elkaar geteld) dan win jij die super Corvers sporttas. Heb je deze al eens gewonnen dan gaan we samen op zoek naar een andere leuke prijs.

20-loten-actie
Verkopers die 20 loten of meer hebben verkocht ontvangen de 20-loten-waardebon. Deze ontvang je op 7 oktober per e-mail. Daarop staan leuke acties.

Kids-verkoopwedstrijd

Denk dat je een zeer goed verkoper bent dan kun je je aanmelden voor de landelijke verkoopwedstrijd via clubactie.nl/winacties. Maak daar kans op een Nintendo Switch en mooie andere prijzen. (–>Voorbeeldplaatje)

Teamverkoop wedstrijd
Natuurlijk kun je samen met je teamgenoten proberen de meeste loten te verkopen. Moedig elkaar aan om te gaan verkopen en win een leuk teamuitje naar keuze.

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren.
Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Daphne Voorbij en

Hanneke Visser

Sharing is caring!