De Nationale Sportweek bij de Corvers

De Nationale Sportweek bij de Corvers. Gooi eens een balletje op!!!
Van 18 tot en met 27 september is de Nationale Sportweek. Dit is een landelijk initiatief om Nederland meer in beweging te krijgen. Dit jaar is het thema ‘Sport doet iets met je’. Ook in ’t Gooi en Wijdemeren worden diverse sport en beweeg initiatieven georganiseerd. Zo ook bij korfbalvereniging de Corvers.


Hilversum Actief op 20 september
Een mooi moment om een eerste kennismaking te hebben met de Corvers is tijdens Hilversum Actief. Het evenement op het marktplein waar sportverenigingen uit Hilversum zich presenteren. Een feestdag voor sport, cultuur en muziek. Wij informeren ouders terwijl de kinderen direct in de actie komen door diverse korfbal gerelateerde spelletjes.
Het motto is ‘zien en meedoen’!
We zijn die dag niet alleen op zoek naar jeugd, maar ook naar ouderen. Heb je in het verleden op korfbal gezeten of wil je het gaan leren, ook dat kan bij de Corvers. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor recreanten.
Ik neem je mee

Het beweegprogramma ‘ik neem je mee’ vanuit NOC*NSF heeft als doel om mensen die niet vanzelfsprekend sporten in beweging te krijgen. Het programma houdt in dat ieder lid van de Corvers iemand mee mag meenemen die gratis kan deelnemen aan de training. Je traint lekker mee in de groep van je vriendje of vriendinnetje.
Samen sporten is leuker!

Kom naar de kangoeroeclub

Op zaterdag 19 september organiseren we om 12.00 uur de geweldige kangoeroeklup. Deze club is gratis voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Nog niet klaar met je zwemdiploma maar toch al iets willen doen met de bal, kom dan lekker naar ons veld. Samen leuke spelletjes doen en wat eten en drinken.

Clinic voor 6-, 7- en 8-jarige
Wil je kijken of korfballen mogelijk een leuke sport voor je is kom dan naar een gezellige clinic. We geven de clinics op dinsdag- en donderdagavond om 18.30 uur op onze velden.
Gooi eens een balletje op

Wil je weer gaan korfballen maar niet iedere zaterdag en is plezier het motto. Of lijkt korfbal je een leuke manier om in conditie te blijven zonder verplichtingen, kom dan langs op donderdag 24 september om 18.30 uur. Train lekker mee met de recreanten. Een groep van ex-korfballers en ouders die lekker werken aan hun conditie tijdens de training van hun kind.
Veel beweging, maar vooral veel lol!!!

AH Sportactie
Ook de Albert Heijn doet actief mee aan de Nationale Sportweek. Van 14 tot en met 27 september ontvangt iedere klant bij 10 euro aan boodschappen, een sportvoucher die men kan verzilveren bij een deelnemende sport- en beweegaanbieder. Ook de Corvers is zo’n aanbieder, dus kom langs.


Heb je vragen of wil je meer informatie over het aanbod tijdens de Nationale Sportweek van de Corvers, mail naar : info@decorvers.nl
Veel sport- en beweegplezier!

Sharing is caring!