DE TUSSENSTAND! Grote Clubactie!

Beste leden,

Het gaat fantastisch met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie bij de Corvers. Ongelooflijk dat ondanks alle beperkingen die er momenteel voor jullie gelden, jullie erin slagen om zoveel loten te verkopen. De teller staat momenteel al op ruim  423 loten en daarmee halen we bijna het aantal van vorig jaar.

Omdat het moeilijker is voor jullie om aan de deur te verkopen gaat hier wellicht wat meer tijd in zitten. Daarom heeft de grote clubactie de deadline voor het invoeren verlengd en kunnen jullie verkopen tot 27 november, zodat wij ze op 30 november in het systeem hebben staan.
De strijd om het beste team van 2020 gaat waarschijnlijk tussen de D1 en de D2. De drie beste verkopers tot nu toe hebben er al meer dan 50 verkocht en daar is het spannend, maar mogelijk komen er nog meer boekjes terug met die aantallen.

Willen jullie in die laatste weken nog een eindsprint trekken? Maak dan nu nog gebruik van de online verkoop of vraag nog even snel een nieuw boekje met QR code aan. Heb je nog geen lid gesproken, maar wil je wel een lot kopen, scan dan de QR code op de website. We hebben het nu meer dan normaal nodig

Sharing is caring!