Grote Club ACTIE gaat weer van start!

Zo, De zomer is weer voorbij, tijd voor nieuwe energie, tijd voor de Grote Club Actie!

Koop Online een lot en steun de club!

Het doel voor 2018 is in 2019 een opknapbeurt van het terras, we willen graag nog een leuke picknicktafel, we willen graag wat bloempotten, en wie weet zijn er nog andere leuke ideeen voor het terras?
Je snapt dat daar best flink wat geld voor nodig is. 
Kinderen kunnen met hun boekjes langs ouders, buren, juffen en meesters, opa’s en oma’s, neem je boekje ook eens mee naar een verjaardag;-) Maar niet iedereen wil meer langs de deuren om loten te verkopen, en dat snappen wij best! Maar er zijn ook andere methodes, je kunt bijvoorbeeld in winkels en bedrijven vragen of zij een superlot willen kopen voor 150 euro in ruil voor reclame op de Corvers website, of maak een rondje door het seniorencomplex in de buurt.
Maar denk als seniorenleden ook eens aan het bedrijf waar je werkt, of de supermarkt waar je dagelijks of wekelijks komt, zij kunnen ook in ruil voor een reclame artikel een superlot kopen.
Het is simpel, zonder deze extra inkomsten kunnen er 1) geen extra dingen worden gedaan, maar 2) ook is het geld hard nodig om hier en daar tekorten aan te zuiveren.
Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we wat extra’s kunnen doen.
Laten we het voor- en met elkaar doen!

Sharing is caring!