Links

Antilopen
Benieuwd naar de plek van je team in de competitie?  Hoe hoog staat je tegenstander van zaterdag? Wanneer  is je team vrij? Onderstaande link stuurt je door naar de competitie site van Antilopen. Hierop vind je alle informatie over het wedstrijdprogramma, de uitslagen en de standen.

Knkv
informatie over korfbal, spelregels, wedstrijdformulieren, competitie-indelingen en  topkorfbal. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onderwerpen waar je, op de site van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond, informatie over kan vinden. Handig als je meer te weten wilt komen over korfbal of als je bijvoorbeeld een spreekbeurt/werkstuk over korfbal wilt maken.

Facebook
Ook de Corvers is te vinden op Facebook, onder het motto: voor leden en door leden. Foto’s, informatie, berichtjes van oud leden… Er is van alles te vinden op de enige echte De Corvers Facebook. Wil je ook lid worden, of gewoon even een kijkje nemen? Kom dan snel langs op onze Facebook!

Sponsoren
Een sportvereniging kan niet zonder sponsoren, zo ook de Corvers niet. Op deze pagina vindt u de links naar onze sponsoren.  Bent u geïnteresseerd in sponsoring? Kijk dan even bij het sponsorbeleid

Misschien zijn wij wel de vereniging dus u wilt sponsoren!