Jaarlijkse Corvers Toernooi

Hoi allemaal,
Op zaterdag 31 augustus is het alweer zo ver: tijd voor het jaarlijkse Corvers Toernooi! Het belooft een prachtige dag vol sportiviteit, enthousiasme en plezier te worden. 
De barbecue
Zoals voorgaande edities sluiten we het toernooi af met een heerlijke barbecue. De uiterlijke inschrijfdatum voor deze barbecue is dinsdag 13 augustus. 
Een groot barbecuepakket kost €11,50 en een klein barbecuepakket kost €7,00. Bij beide pakketten hoort toegang tot de saladebar. Ben jij van de partij? Stuur dan een e-mail naar toernooi@decorvers.nl met daarin hoe veel grote en/of kleine pakketten je graag zou willen hebben.
De teams
Als je nog niet aan je coach hebt doorgegeven of je aanwezig bent op het toernooi, doe dat dan zo snel mogelijk! Zo komen wij niet voor verrassingen te staan bij het indelen van de poules door incomplete teams. 
Vrijwilligers
Om het toernooi goed te laten lopen hebben we nog vrijwilligers nodig. Denk hierbij aan bardienst, keukendienst, opbouw, afbouw, omroepen, tijdwaarneming of het noteren van de standen. Ben jij bereid ons hierbij te helpen? Stuur dan een berichtje naar Jasper Huisman: 0637292492 of stuur een mailtje naar toernooi@decorvers.nl
Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij de toernooicommissie.
Met sportieve groet,
Bram, Jasper en Judith

Sharing is caring!