jubileum flyer

Een bericht van jullie voorzitter.
Op 1 juli 1992 richtte, H.O.C. Excelsior en H.K.C. de Zwaluwen, de fusievereniging De Corvers op, spelende in de Corverskuil te Hilversum.

Nu, 25 jaar later, zitten we daar nog steeds en zijn we toe aan een feestje om zo op een gezellige manier dit heugelijke feit te vieren.

Namens het bestuur nodig ik u van harte uit om samen met ons het glas te heffen en deel te nemen aan deze unieke “jubileumdag” op

11 juni a.s.

Ochtendprogramma

Familietoernooi jubileum 2

In de ochtend zullen we het welbekende familietoernooi houden voor huidige-, oud leden, familieleden en/of kennissen. We zullen dit jaar de poules inrichten naar korfbalervaring, zodat families met kinderen in één poule spelen en teams met ervaren korfballers in de andere poule. In verband met het jubileum biedt de vereniging alle deelnemers een gratis lunch aan. Organisatie : Kris Martinus (familietoernooi@decorvers.nl).

 

Middagprogramma

 

jubileum 3Priktoernooi

Vervolgens kan iedereen vanaf 13.00 uur deelnemen aan het priktoernooi. Op een groot bord staan alle namen van deelnemers aan onze jubileumdag. Ieder op een door ons ingeschat niveau. Je kunt dus iemand uitdagen van een hoger niveau en zo steeds hoger komen op de ladder. Uiteindelijk komen we dan tot de prikkoning of koningin van ons jubileum.

 


All-starsjubileum 4

Natuurlijk gaan we met ons jubileum ook terug in de tijd

en wel naar het drievakken korfbal. We dagen oud spelers

en oud coaches uit om de strijd aan te gaan tegen de huidige selectie en coaches. Zoek even contact met je jaargenoten, ga in training en doe de selectie versteld staan van jullie routine. Snelheid is dan natuurlijk geen vereiste. Vanaf 14.30 uur gaan we de wei in!!!

 

Reünie

Vanaf 15.30 uur zijn de fysieke activiteiten afgelopen en kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje en zelfs muziek, met elkaar oude koeien uit de sloot halen, sterke verhalen vertellen en natuurlijk topprestaties uit het heden en verleden delen!

We sluiten deze bijzondere dag af met een gezellig buffet, geheel op kosten van de vereniging.

En….. Zoals bij onze club hoort, is er geen eindtijd in het programma opgenomen.

 

Deel de informatie

Maak dit jubileum samen met ons tot een succes. Flyer, bel, facebook, mail of stuur de informatie door en geef jezelf en/of oud leden op.

 

Aanmelden

Meld je aan via jubileum@decorvers.nl en ontvang het inschrijfformulier

Graag voor 29 mei i.v.m. de inkopen.

Onze sponsoren:

de Kei                                 Cohen en krant                                   sprong