Kangoeroeclub

KOM JE OOK BIJ ONZE KANGOEROECLUB?
KOM VRIJBLIJVEND MEETRAINEN BIJ DE CORVERS.

Wat is de Kangoeroe Klup? De Kangoeroe Klup is een klupje binnen de Corvers voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Kinderen in die leeftijd hebben nog vaak andere verplichtingen zoals zwemles en eerste schooljaar. Vaak is een sport op een doordeweekse dag erbij dan nog veel te veel. Toch is het leuk om te leren omgaan met de bal, het hebben van vriendjes en vriendinnetjes en het kennis maken met het sociale van een vereniging. Op de zaterdag gaan we op het veld en in de winter in de zaal, leuke activiteiten doen.

De Kangoeroe Klup heeft 4 leden van het eerste uur namelijk Scoro, Jumper, Funny en Spurt. Deze kangoeroes vormen de basis van alles wat met de Kangoeroe Klup te maken heeft.

Gratis en geheel vrijblijvend zijn kindjes van 4 tot 7 jaar daar van harte welkom. Kun je dan niet?, een dezer dagen komen alle data op de site te staan.   Heb je zin om al aan de slag te gaan. Begin dan met het kleuren van deze kleurplaat en neem hem mee. Zoeken wij een mooi plekje in het clubhuis.

 Groetjes,

Floor en Rosanne

Ons hebben ze al geïnspireerd, u ook?
Zit uw kind nog niet bij de kangoeroeklup, meld uw kind dan aan via tcdecorvers@gmail.nl