Korfbalstars

Ingekomen bericht van de Korfbalstars

De zomervakantie is ten einde, afgelopen weken hebben we deze afgesloten met super gezellige Zomerkampen. Wat was het een feest en wat hebben we genoten!

Nu de vakantie erop zit en iedereen langzaam terug komt in het normale ritme, is bij de meeste korfballers het ritme van trainen ook weer begonnen. Volgende week begint voor velen zelfs de competitie alweer!

Met het nieuwe seizoen start Korfbalstars ook met nieuwe Rising Stars trajecten! Er zullen dit seizoen maar liefst zeven trajecten lopen, waaronder een traject in de regio Flevoland. We starten op woensdag 26 september al!

Samen met topspelers en -trainers uit de Nederlands korfbalcompetitie bieden we spelers tussen de 10 en 15 jaar uit de verschillende regio’s extra trainingsaanbod aan. Met deze extra trainingen willen we de jeugd de kans geven nog verder te groeien, beter te worden en meer plezier te krijgen in het korfballen. Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar, dus grijp je kans!

Nieuw trainingsshirt!
Naast trainingen door topspelers en -trainers ontvangen alle deelnemers bij de start van het traject een gloednieuw trainingsshirt t.w.v. €34,95. In KLUPP sportswear BV hebben we een nieuwe partner voor onze shirts. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en bedrukken van sport- en verenigingskleding en leveren topkwaliteit!

Is jouw club toe aan een nieuwe shirtsponsor? Als jouw club via Korfbalstars een kledingcontract bij KLUPP afsluit, krijgt de club een clinic of een jaar lang trainersbegeleiding!*

* Informeer via info@korfbalstars.nl naar de voorwaarden.

HELP MEE!
We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Wil je deze nieuwsbrief doorsturen naar jouw club en iedereen vertellen over onze Rising Stars trajecten? Je mag de posters verspreiden op social media, websites en natuurlijk via whatsapp. Zorg dat je team het weet, je trainer en je vrienden! Samen met jou kunnen we zoveel mogelijk jeugd bereiken en de mogelijkheid geven om ook een Rising Star te worden!

Sharing is caring!