Ren mee met de Corvers City Run!

Normaal doen half april duizenden fanatiekelingen mee aan de traditionele City Run in het centrum van Hilversum. De Activiteitencommissie van De Corvers heeft ervoor gezorgd dat we met de City Run toch een beetje samen kunnen zijn. Je kunt meedoen aan de virtuele Hilversum City Run, en De Corvers betaalt jouw inschrijving! We lopen dan met z’n allen de Corvers City Run: een uitgezet parcours in het Corversbos.

Door de bossen rondom de Corverskuil kun je meedoen met de loop van 1½, 5 of 10 kilometer. Op zaterdag 17 april vertrek je om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats van De Corvers. Maar niet voordat Lucas, Vincent en Jochem je helemaal opgewarmd hebben om een strakke tijd neer te zetten! Na afloop staat er een beker limonade voor je klaar. Je wordt op de foto gezet, zodat we samen een virtuele muur met Corvers-renners maken.

Hoe doe je mee?

  • Schrijf je in via de site van de Hilversum City Run. Dit kan tot 13 april.
  • Mail direct je bewijs van inschrijving, tezamen met je rekeningnummer en de rekeninghouder (naam), naar activiteiten@decorvers.nl.
  • Je inschrijfgeld krijg je van De Corvers terug. Verdere instructies krijg je dan ook meegestuurd.

We hopen dat we een groot deel van de club op de been kunnen krijgen voor dit sportieve evenement!

Personen, bijvoorbeeld ouders, die willen helpen bij het aangeven van de route in het bos en het in de gaten houden van het hardloopevenement kunnen contact opnemen met Bas (06 27 26 35 95) of Lizet (06 53 28 82 63) van de AC.