Schoolkorfbaltoernooi

Doe jij met je klas mee aan het schoolkorfbaltoernooi bij De Corvers?

Het toernooi wordt gehouden op woensdag 09 maart 2022 van 14.00 uur tot ca. 19.00 uur in Sporthal Kerkelanden. Een leuke sportactiviteit voor jouw klas waar zowel jongens als meiden in één team samenwerken!

Tijdens het toernooi gelden de coronaregels met betrekking tot de afstand voor toeschouwers/ouders. Welke natuurlijk van harte welkom zijn!

Op het toernooi spelen we een eenvoudige vorm van korfbal.
Er wordt gespeeld op kleinere veldjes waar binnen de kinderen moeten aanvallen en verdedigen (het veld bestaat dus niet uit 2 vakken zoals bij het korfbal op het veld).
Een gemengd team bestaat uit minimaal 4 personen, waarvan tegelijk twee jongens en twee meisjes in het veld moeten staan. Meisjes mogen ook als jongens spelen. Andersom NIET.

De deelneming staat open voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Een ploeg bestaat uit kinderen van dezelfde leeftijd, een jaar/groep verschil is toegestaan. We schrijven een ploeg wel in op het niveau van het hoogste jaar. Elke school mag met meerdere ploegen voor het toernooi inschrijven. U kunt het inschrijfformulier kopiëren als u meerdere teams wilt opgeven. Elke ploeg moet begeleid worden door een volwassen persoon. Voor iedere deelnemer is er een blijvende herinnering.

Inschrijving gaat nu digitaal dus minder tijdrovend. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- per groep. Factuur volgt achteraf. Het ingevulde inschrijfformulier (voor elk team één) dien je digitaal te sturen aan de contactpersoon van de gemeente: Mw. Raven. Uiterlijk vrijdag 25 februari.

Uiterlijk donderdag 03 maart heb je de programmaboekjes voor coaches en kopieën voor de kinderen in de bus. Ook een digitale versie zal verzonden worden t.b.v. ouders.

We zien je graag met je klas op ons korfbaltoernooi!