Schoolkorfbaltoernooi

Doe jij met je klas mee aan het 75e schoolkorfbaltoernooi?!

Het toernooi wordt gehouden op dinsdag 21 september 2021 van 15.00 tot ± 18.00 uur. Een leuke sportactiviteit voor jouw klas aan het begin van het schooljaar waar zowel jongens als meiden in één team samenwerken.

Tijdens het toernooi gelden de coronaregels met betrekking tot de afstand voor toeschouwers/ouders. Welke natuurlijk van harte welkom zijn!

We snappen dat het kortdag is voor jouw leerkracht om alles te regelen direct na de zomervakantie, maar hopen toch op een groot aantal deelnemers. Inschrijving gaat nu digitaal dus minder tijdrovend. Vul het inschrijfformulier in en stuur het retour. De rest regelt de club.

Een team uit een bovenbouwgroep speelt het gewone korfbal en bestaat uit minimaal 4 jongens en 4 meisjes. Er wordt met achttallen in twee vakken een versimpelde vorm van korfbal gespeeld. Meisjes mogen wel als jongens spelen, andersom niet. Belangrijk is; niet lopen met de bal, overspelen, balbeheersing, verdedigen en inzicht. Heb je combiklassen, dan is dat geen probleem.  

Elk team dient begeleid te worden door een volwassen persoon. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,– per groep uit de bovenbouw en € 7,50 voor elk team uit de onderbouw. Factuur volgt achteraf. Voor iedere deelnemer is er een blijvende herinnering.

Het ingevulde inschrijfformulier (voor elk team één) dien je digitaal te sturen aan de contactpersoon van de gemeente, Mw. Raven. Uiterlijk vrijdag 10 september 2021.

Uiterlijk donderdag 16 september heeft de leerkracht de programmaboekjes voor coaches en kopieen voor ieder kind in de bus. Direct uit te delen. Ook een digitale versie zal verzonden worden t.b.v. ouders.

Wil je graag met je klas een keer oefenen tijdens de gymles, stuur dan een verzoek aan Hanneke Visser (06 20 97 27 05) om te kijken of dat in zo’n korte periode te regelen is en anders komen we ook na het toernooi graag eens een balletje opgooien.

We zien je graag met je klas op ons korfbaltoernooi!
De jeugdcommissie