Schutterstoernooi

In coronatijd is het lastig activiteiten te organiseren, en de Activiteitencommissie heeft de gezelligheid erg gemist. De Corvers City Run heeft een gezellige en sportieve zaterdag opgeleverd, en er komt meer: op zaterdagmiddag 15 mei vindt het schutterstoernooi plaats bij De Corvers, van 13 tot 15 uur.

10-en kunnen we allemaal, daarom kun je dit jaar in duo’s strijden voor de winst. Tussendoor krijg je een beker limonade. Er worden verschillende poules gemaakt, en je speelt meerdere wedstrijdjes tegen verschillende tegenstander-duo’s. Jonge teams worden bij elkaar ingedeeld in een poule, en spelen op lage korven tegen elkaar.

Schrijf je in door een mail te sturen naar activiteiten@decorvers.nl. Vermeld hier de namen van je duo, uit welk team jullie komen en eventueel een originele duo-naam! Spelers uit het 1e en de recreanten zijn natuurlijk ook gewoon welkom bij deze activiteit, net als oud-leden.

Voor, tijdens en na de wedstrijdjes gelden de coronaregels. De kleedkamers en kantine zijn gesloten, het toilet is wel geopend. Houd buiten de duels altijd 1½ meter afstand. Op het veld toeschouwen is niet toegestaan. Het is belangrijk dat we ons allemaal aan deze maatregelen houden, zodat we kunnen blijven sporten!

Sharing is caring!