Tour de Korfbal!

Over een kleine twee weken start een nieuwe editie van Tour de Camping. Vanaf maandag 29 juli laten Dolf Nijbroek en Barry Schep met hun teams op verschillende RCN-vakantieparken in Nederland lokale gasten kennismaken met korfbal.

In de week van 29 juli tot en met 2 augustus is het team van Dolf Nijbroek in Drenthe, Friesland, Flevoland en Gelderland op de volgende camping- en bungalowparken: RCN De Noordster in Dwingeloo (29 juli), RCN De Roggeberg in Appelscha (30 juli),  RCN Zeewolde in Zeewolde (31 juli), RCN De Potten, Offingawier (Sneek) (1 augustus) en RCN De Jagerstee in Epe (2 augustus).

Een week later doet het team van Barry Schep nog eens vier vakantieparken aan in Zeeland en Noord-Brabant. Het gaat om de volgende camping- en bungalowparken: RCN Het Grote Bos, Doorn (5 augustus), RCN Schotsman, Kamperland (6 augustus), RCN De Flaasbloem, Chaam (7 augustus) en RCN Toppershoedje, Ouddorp (8 augustus).

Ben je in de buurt? Grote korfbalfan? En kun je het korfballen niet missen in de vakantie? Kom dan naar één van deze locaties. Het korfbalanimatieteam gaat toffe clinics verzorgen. 

Volg Tour de Camping ook op Facebook, Twitter en Instagram via #TOURDECAMPING.

Datum:  16 juli 2019 – 11:47 uur
Door: Redactie korfbal.nl

Bron;

https://www.korfbal.nl/nieuws/korfbalclinics-op-nederlandse-rcn-vakantieparken

Sharing is caring!