Vanaf dinsdag gaan de kinderen weer korfballen!

Update: 06-05 18.00u

Afgelopen dagen vergaderden het bestuur en de TC uitgebreid over de maatregelen die wij moeten nemen om vanaf aanstaande dinsdag 12 mei weer open te gaan voor onze jeugd. De laatste hand is gelegd aan onze huisregels die gaan gelden in deze coronatijd. Uitgangspunt voor ons is daarbij telkens dat wij uitgaan van de regels zoals gesteld door het kabinet en vertaald zijn naar het korfballen door NOC*NSF en de KNKV. Daar kan niet van afgeweken worden.

Dat betekent, en dat kunnen we niet genoeg benadrukken, dat alleen de kinderen en de jeugd t/m 18 jaar, alsmede de trainers en toezichthouders, De Corverskuil mogen betreden. Dus begeleiders, ouders, vrienden, 19-jarige teamleden of andere liefhebbers van De Corvers zijn niet welkom.

Omdat het betreden en vertrekken vanaf het sportpark her en der nogal wat georganiseer vraagt, wordt er bewegwijzering opgehangen en is het trainingsschema met zorg samengesteld. Het trainingsschema is als volgt.

dinsdag

18.30 – 19.30    E1, D2                 benedenveld
19.00 – 20.00    D1                       bovenveld
19.15 – 20.15    C2                        bovenveld

Let op: de trainingstijd van de C2 is aangepast t.o.v. eerdere communicatie.

donderdag

18.30 – 19.30    C1                        benedenveld
18.45 – 19.45    B1                        benedenveld
19.00 – 20.00    A2                       bovenveld
19.15 – 20.15    A1 (t/m 18jr)     bovenveld

Trainers hebben adviezen en handvatten voor trainingsoefeningen gekregen om op de velden van De Corvers zo veilig mogelijk te kunnen korfballen. Voor kinderen, ouders en trainers zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld. Er zijn verschillende protocollen opgesteld waarin maatregelen en richtlijnen zijn opgesteld.

Wij wijzen jullie er nu al op dat de toezichthouders het betreden en verlaten van het terrein strikt zullen volgen. Wij vertrouwen daarbij op ieders medewerking en respect voor onze toezichthouders.

Tevens onderstrepen wij dat iedereen zelf vanuit huis een bidon gevuld met water moet meenemen. De kraan is alleen beschikbaar voor noodgevallen. Zorg ook voor een geleegde blaas, want ook het buitentoilet is in principe alleen voor de allerhoogste nood van de allerkleinsten beschikbaar.

Voor onze jeugd en trainers: alvast veel sportplezier en blijf gezond!

De TC
Angélique, Sanne, Bram en Bas

Sharing is caring!