Wedstrijden op het veld

Update 03-06:
Op 19 juni en 26 juni zijn er ook wedstrijden ingepland tegen andere ploegen: meer info.

Sinds een maand zijn we begonnen met trainen op het veld, zij het met voorwaarden. Het is nu bekend op welke zaterdagen De Corvers de velden heeft (na afstemming met de golfers). Daarom kunnen we (onder de 27 jaar) ook weer onderlinge wedstrijden gaan spelen! Vanaf zaterdag 24 april zijn alle teams ingeroosterd om een wedstrijd te spelen. Deze wedstrijden hebben gewoon de officiële regels: op tijd verzamelen en een normale wedstrijdduur.

Het idee is om de teams te husselen en tegen elkaar te spelen in rode en blauwe shirts. Er kan ook afgewisseld worden; dus bijvoorbeeld zonder te husselen teams tegen elkaar laten spelen. De trainers spreken dit met elkaar en met de teams af. Afmeldingen kun je doorgeven aan je trainer/coach.

Ben je inmiddels uit je shirt of trainingspak gegroeid? Neem contact op met Erika (06 42 56 56 79), zodat je op een trainingsavond of voor een wedstrijd deze kan ruilen.

Voor, tijdens en na de onderlinge wedstrijden gelden de coronaregels. De kleedkamers en kantine zijn gesloten, het toilet is wel geopend. Houd buiten de wedstrijden altijd 1½ meter afstand. Op het veld toeschouwen is niet toegestaan. Het is belangrijk dat we ons allemaal aan deze maatregelen houden, zodat we kunnen blijven sporten!

Update 03-06:
Op 19 juni en 26 juni zijn er wedstrijden tegen andere ploegen ingepland: meer info.