Verzamelen en afschrijven

Afschrijven
Zoals jullie je vast wel realiseren zijn ook in de zaalcompetitie de teams nog dun bezet. We hebben er inmiddels gelukkig wel nieuwe leden bij, waar we heel erg blij mee zijn! Natuurlijk kunnen er redenen zijn die afschrijven noodzakelijk maken, maar soms zijn er teveel afschrijvingen binnen een team waardoor de wedstrijd niet kan doorgaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus, kijk snel naar het gehele wedstrijdschema zodra dit bekend is en zet deze vast in je agenda! Ook al weten we de tijden nog niet, de data zijn wel al genoemd in dit bericht! Probeer je privé-afspraken er omheen te plannen. Jeugdteams; Schrijf dus alleen af als het echt niet anders kan bij je trainer en/of Hanneke Visser (0356288933 of 06- 20972705). Seniorenteams; Schrijf af bij trainer/coach of aanvoerder.

Verzamelen uitwedstrijden
Voor wat betreft het verzamelen is het veelal gebruikelijk om te verzamelen bij de Corvers of bij de Dudok Arena. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de locatie! In de wintermaanden zal de kantine niet open zijn.

Verzamelen voor thuiswedstrijden
OPROEPJE: Verzamel je in de Kerkelandenhal en ben je de eerst spelende ploeg, ga dan niet vroegtijdig de hal in als er nog een andere gebruiker is. Ook andere sporters maken gebruik van deze locatie. Verzamel dan in een kleedkamer en wacht tot je de zaal in kunt. Ouders, zorg er ajb voor dat kinderen niet door de hal rennen, laten we de overlast voor andere spelers zo klein mogelijk houden.

Afzeggen doe je alleen als het echt niet anders kan, je team rekent op je!

Hartelijke groet,
Jeugd TC.