Sponsor Loterij: goed voor sport
Sport is van groot belang voor onze eigen gezondheid en die van onze kinderen. Daarnaast is sporten ook gewoon fantastisch leuk om te doen. Daarom geeft de Sponsor Loterij elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van sport. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Welfare Foundation en Special Olympics Nederland. En wellicht in de toekomst ook korfbalvereniging De Corvers.

Elke maand kans op een miljoen!
Een Sponsorlot kost maar € 6,50 per maand. Als u dat wilt, gaat de helft hiervan rechtstreeks naar De Corvers, iedere maand opnieuw. Speel mee en maak elke week kans op fantastische prijzen. Iedere week zijn er honderdduizenden euro’s te winnen. En de laatste week van de maand is er zelfs een hoofdprijs van 1 miljoen!

Aanmelden voor nieuwe loten
In de aanmeldbon op de website www.sponsorloterij.nl kunt u De Corvers selecteren als club waarvoor u wilt meespelen. Dus, vul de bon in en steun uw club!

Loten omzetten
Speelt u al mee in de Sponsor Loterij en wilt u met die loten liever De Corvers steunen? Dat kan. U kunt daarvoor het online formulier ‘Omzetten loten’ invullen of bellen met de Sponsorlijn: 020-6776880. Van ieder lot gaat dan voortaan € 3,25 rechtstreeks naar de club van uw keuze.