Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Survivallen

juli 10

€6

Laatste informatie:

Survivallen: laatste informatie

Op zondag 10 juli gaan we survivallen! We beginnen gezamenlijk in het clubhuis met een brunch, en vertrekken dan naar de survivallocatie.

Alle teams zijn welkom om mee te gaan.

We gaan survivallen bij Outdoorpark SEC Almere. Instructeurs zullen de survival begeleiden.

11.15u: brunch in het clubhuis
12.00u: vertrek naar survivallocatie
13.00u: start survival
15.00u: einde survival
16.00u: verwachte terugkomst; afsluiten met versnapering in het clubhuis
16.15u: einde

Je zorgt voor je eigen vervoer.

Meld je aan via activiteiten@decorvers.nl of schrijf je in op de inschrijflijsten in de kantine!

 


 

Kosten
Per persoon betaal je € 6,- deelnamekosten. Dat is inclusief de brunch en het survivallen. Aan de rest van de kosten draagt de club bij. De deelnamekosten zullen op de contributiefactuur worden verwerkt.

Vervoer en begeleiding
Je zorgt voor je eigen vervoer. Probeer zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden om het aantal auto’s tot een minimum te beperken.

Instructeurs zullen de survival begeleiden. Ouders/begeleiders kunnen op het terras wat te drinken nuttigen of vanaf een uitkijkplaats een deel van de activiteiten zien.

Kleding en omkleden
> Neem schone kleding en schoenen mee! <

Trek geschikte (oude) kleding aan en laat waardevolle spullen thuis. Neem wel een tasje met een handdoek en schone kleding mee. Na afloop wordt er omgekleed in tenten op het terrein van SEC Almere. Neem een plastic tas of vuilniszak mee om de zeer vuile en vaak ook natte kleding en schoenen in te vervoeren.  De activiteiten vinden plaats in de natuur en ook na afloop kunnen deelnemers vies worden. Draag dus ook na afloop geen kwetsbare of dure kleding en schoenen. Er zijn open buitendouches beschikbaar waar deelnemers zich na de activiteiten met warm water kunnen afspoelen (met kleding aan).

Meer informatie over de voorbereiding.

 

 

Gegevens

Datum:
juli 10
Kosten:
€6