Verzamelen

Bij thuiswedstrijden kom je zelf naar de sporthal of het sportveld toe. Voor uitwedstrijden is het gebruikelijk om op een locatie te verzamelen, zodat gekeken kan worden of carpoolen mogelijk is en je gezamenlijk naar de wedstrijd kan gaan.

Zaal

Thuiswedstrijden
Speel je in de Kerkelandenhal en ben je de eerst spelende ploeg, ga dan niet vroegtijdig de hal in als er nog een andere gebruiker is. Ook andere sporters maken gebruik van deze locatie. Verzamel dan in een kleedkamer en wacht tot je de zaal in kunt. Ouders, zorg er ajb voor dat kinderen niet door de hal rennen, laten we de overlast voor andere verenigingen zo klein mogelijk houden.

Het is gebruikelijk om zo’n 45 minuten voor je eigen wedstrijd te verzamelen, zodat je de tijd hebt om je op de wedstrijd voor te bereiden. De trainer/coach laat je weten op welk moment je wordt verwacht in de zaal.

Uitwedstrijden
Het is gebruikelijk om te verzamelen op het parkeerterrein bij Dudok Arena (Arenapark, parkeerterrein links van de hal). De trainer/coach laat je weten op welk moment en welke locatie je verwacht wordt. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de locatie! Zorg er ook voor dat je als invaller ook altijd even navraag doet omtrent de juiste verzamelplaats.

In de wintermaanden is onze kantine tijdens verzameltijden niet open.

Veld

Thuiswedstrijden
Als je speelt in de Corverskuil, dan is het gebruikelijk om zo’n 45 minuten voor je eigen wedstrijd te verzamelen, zodat je de tijd hebt om je op de wedstrijd voor te bereiden. De trainer/coach laat je weten op welk moment je wordt verwacht op het veld.

Uitwedstrijden
Voor uitwedstrijden verzamel je vaak op het parkeerterrein van de Corverskuil of op het parkeerterrein bij Dudok Arena. De trainer/coach laat je weten op welk moment en welke locatie je verwacht wordt.