Afschrijven

Zoals jullie vast wel weten is het belangrijk om voor wedstrijden op tijd af te schrijven. De teams zijn soms dun bezet ook al hebben we er inmiddels gelukkig wel nieuwe leden bij, waar we heel erg blij mee zijn! Natuurlijk kunnen er redenen zijn die afschrijven noodzakelijk maken, maar soms zijn er teveel afschrijvingen binnen een team waardoor de wedstrijd niet kan doorgaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus, kijk snel naar het gehele wedstrijdschema op deze site en zet deze vast in je agenda! Probeer je privé-afspraken er omheen te plannen. Schrijf dus alleen af als het echt niet anders kan!

Afschrijven voor wedstrijd

Als je sport in teamverband wordt er op je gerekend. Er wordt vanuit gegaan dat je komt trainen en dat je met de wedstrijden meedoet. Het kan natuurlijk gebeuren dat het een keer niet lukt. Voor een training meld je je dan af bij je eigen trainer. Als je (kind) een wedstrijd niet mee kunt doen, moet je dit ook te melden aan de wedstrijdsecretaris. Doe dit op tijd, zodat er genoeg ruimte is om een invaller te regelen.

Wil je je (kind) uiterlijk de woensdag voor de wedstrijd afmelden als je (kind) niet bij de wedstrijd kan zijn? Bij ziekte en onvoorziene omstandigheden graag zo spoedig mogelijk.

Daphne Voorbij (m.i.v. zaalseizoen 2022-2023)
06 21 86 57 77