Rookvrije Generatie

Korfbalvereniging De Corvers vanaf 1 januari 2019 rookvrij !

Korfbalvereniging De Corvers is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 januari 2019 de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt Korfbalvereniging De Corvers iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij rookvrij (voor zowel tabak als e-sigaret of aanverwanten). Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers!. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras (ook aan de achterzijde van het gebouw) zijn rookvrij. Dit geldt natuurlijk ook tijdens feestjes, borrels en andere bijeenkomsten in en rond onze vereniging.

Lees meer op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.
Voor vragen kan je terecht info@decorvers.nl

Video’s

Via onderstaande link vindt u video’s over rookvrije sport en de Rookvrije Generatie. Deze video’s kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw website of social media-kanalen. Het kan ter ondersteuning dienen in uw communicatie.

Youtube Kanaal Rookvrije Generatie