Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Discozwemmen

9 februari

€ 6,75

Info
Wanneer: vrijdag 09 februari
Waar: ’t Kikkerfort in Breukelen
Tijd: 18:45 – 21:00 uur
Verzamelen: 18:00 uur bij De Corvers (parkeerplaats)
Wie: iedereen tussen 0 en 13 jaar
Kosten: € 6,75

Tijdens het discozwemmen kun je komen dansen op de nieuwste hits, gedraaid door een echte DJ! Het wedstrijdbad wordt omgetoverd tot een heuse disco met speciale lichteffecten en een echte dansvloer. D

Leeftijd
Discozwemmen is voor iedereen tussen de 0 en 13 jaar, die graag zwemmen en lekker dansen willen combineren. Badkleding en zwemdiploma A+B is wel verplicht.

Begeleiding
Er zijn badmeesters aanwezig in het zwembad. Begeleiders (AC) van De Corvers gaan mee het zwembad in. Mocht u als ouder willen wachten tussen het halen en brengen van de kinderen in dan kan dat. Bij het zwembad zit een leuke kantine waar u wat kan eten en/of drinken terwijl u wacht.

Verzamelen
We verzamelen met zijn allen om 18:00 uur op het parkeerterrein van De Corvers. Dit zodat er ook kinderen zonder vervoer gezellig mee kunnen. (Breukelen is op de fiets ietsiepietsie te ver na een lange avond zwemmen.)
Eenmaal aangekomen bij ’t Kikkerfort zullen daar de mensen van de AC die mee gaan jullie opwachten. Deze gaan al eerder zodat we zeker weten dat iedereen van jullie een kaartje heeft! (Dus geef je goed op want: niet opgeven betekent geen kaartje.)

Kosten
Van deze begeleiding krijg je dan een kaartje en…. zwemmen maar! Helaas is het discozwemmen niet gratis en willen wij jullie vragen om € 6,75 mee te nemen (contant en het liefst gepast) en deze in te leveren bij de AC. Ook is het handig om 50 cent mee te nemen voor een kluisje om je spulletjes in te doen.

 

Gegevens

Datum:
9 februari
Kosten:
€ 6,75

Locatie

Zwembad ’t Kikkerfort, Breukelen
Schepersweg 14a
Breukelen, 3621JK Nederland
+ Google Maps
Website:
https://kikkerfort.nl/