Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Familietoernooi + seizoensafsluitende bbq

22 juni

De opgavetermijn voor het familietoernooi en/of de barbecue is verstreken.

Dit jaar is het familietoernooi en de seizoensafsluitende barbecue op zaterdag 22 juni. Traditioneel is dit een heel gezellige en drukke dag bij De Corvers. Ook vorig jaar was het een succes.

Schrijf je met je familie, buurman of vriendengroep in voor een gezellig toernooi!

Elk team moet uit minimaal 8 personen bestaan. Gedurende de dag speel je met je team ongeveer vier wedstrijden. Er wordt gespeeld op een veld met twee vakken. Als de bal in het andere vak is, mag er onbeperkt doorgewisseld worden. Elke wedstrijd duurt 2×12 minuten. Je speelt, afhankelijk van het aantal ingeschreven teams, ongeveer 4 wedstrijden. Neem vooral een kleed mee om tussen de wedstrijden door te kunnen ontspannen!

Kort voor het evenement ontvangt elk team alle informatie over o.a. speeltijden en precieze regels. De eerste wedstrijd start rond 11 uur en de laatste wedstrijd is rond 17 uur afgelopen.

Denk vast na over een team: mobiliseer je vrienden, familie of buren!

De dag wordt afgesloten met de seizoensafsluitende barbecue. Het is ook mogelijk om alleen daaraan mee te doen.

De KC en AC kunnen helpende handen voor die dag goed gebruiken. Mocht je je daarvoor in willen zetten, bijvoorbeeld door een bardienst te draaien, helpen met opbouwen of het maken van een gerecht voor bij de barbecue, dan horen we dat graag! De KC kun je bereiken door Mariska of Cynthia aan te spreken; bij de AC zijn Lizet en Bas aanspreekpunten.

 

Gegevens

Datum:
22 juni