Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

🎄 Kerstdiner jeugd

15 december 2023

Update 11 december

Ons kerstdiner staat weer voor de deur en om dat tot een groot succes te maken hebben wij jullie nodig. Wij zien veel nieuwe gezichten, heel fijn natuurlijk, dus leggen we graag nog even uit hoe wij altijd kerst vieren bij De Corvers. Ten eerste: elk jaar hebben wij een thema, met dit jaar: Gemaskerd bal! Zorg jij dat je in je mooiste, glinsterende, gezelligste kerstoutfit aankomt? Dan zorgen wij, met een beetje hulp van jou uiteindelijk, voor een heel gaaf masker! Deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Ten tweede: geen diner zonder eten, dus wij hebben jullie hulp nodig!

Eten
Bij De Corvers nemen we altijd zelf iets mee, denk aan: gehaktballetjes, worstenbroodjes, mini-pizza, cupcakes enzovoorts. Wij willen jullie dit jaar vragen om voor 15 personen iets te bedenken en mee te nemen zodat we die avond een mooie tafel hebben met allemaal lekkers. Wij zullen zorgen voor de drankjes en een toetje!

Mochten jullie rekening willen houden met het volgende: lactosevrije en vegetarische gerechtjes, dan zou dat enorm fijn zijn. Lukt dat niet, wil je er dan even een kaartje bij doen, zodat iedereen weet wat erin zit?

Hulp gezocht
En als laatste: vind je het leuk om te komen helpen met versieren en tafels dekken? Dan ben je van harte welkom in het clubhuis vanaf 16:00 uur om ons te helpen! Wij zullen hier erg blij mee zijn!

Algemene informatie
Wie: jeugdleden + coaches (heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel!)
Wanneer: vrijdagavond 15 december
Waar: Corverskuil
Inloop: vanaf 18:00 uur
Ophalen vanaf 21:00 uur

Om 21:00 uur zijn de ouders welkom om een drankje te doen en sluiten we de avond gezellig af! De volgende dag moet en natuurlijk gewoon weer gewonnen worden!!

Wij hopen op een mooi kerstdiner, mooie outfits en gezellige humeurtjes!

Mochten er nog vragen zijn over het kerstdiner kan je altijd appen naar Lizet via 06-53288263.

Opgeven kan nog tot en met maandag 11 december ivm inkopen en voorbereidingen. https://docs.google.com/forms/d/1hQwkRNU2LQv1lrwc_PGtCAuo_cd3gZAJx1GoWysyXU4/edit

 

Gegevens

Datum:
15 december 2023