Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GEANNULEERD | 🎄 Kerstdiner jeugd

17 december 2021, 18:00 - 21:00

Vanwege de huidige coronasituatie en de geldende maatregelen, zal dit evenement geen doorgang vinden.

Ook dit jaar wordt er bij De Corvers natuurlijk weer lekker gesmikkeld en gesmuld!
Dus zoek je mooiste jurk en stropdas op, strooi roze glitters in je haar en haal die roze boa en vlinderdas uit de kast, want het thema is: Starry Night.

Datum: vrijdagavond 17 december
Inloop: tussen 18:00 en 18:30 uur, daarna begint het diner
Wie: alle jeugdleden en de coaches

Zoals elk jaar zal het eten door de kinderen van tevoren, thuis, zelf gemaakt worden. Per team volgt er een lijst met wat er gemaakt kan worden en deze kunnen de kinderen dan zelf verdelen. Deze lijst komt ongeveer 1½ week voor het kerstdiner in de groepsapp voorbij. Op de avond van het kerstdiner worden deze gerechten meegenomen en wordt er een groot buffet van gemaakt waar de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze gaan eten.
Hierna is nog een leuk spel ingepland, gemaakt door de jongens van de A2, om er een gezellige avond van te maken en natuurlijk staat er ook een lekker toetje op het programma.
Ouders zijn vanaf 21:00 uur welkom voor een hapje en een drankje. Tegen 21:30 uur is de avond voorbij.

Zoals het er nu naar uitziet, is toegang tot het evenement alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Hiervoor dien je volledig gevaccineerd tegen, hersteld van of recent getest op covid-19 (corona) te zijn.

Gegevens

Datum:
17 december 2021
Tijd:
18:00 - 21:00