Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ouderavond + ClubDNA

4 april, 18:30 - 20:00

Aan het begin van het voorjaarsveldseizoen vindt er een ouderavond plaats in het clubhuis. Met ingang van de afgelopen JAV is Jasper Huisman de nieuwe voorzitter en hebben we veel nieuwe commissieleden. Samen met Bas (lid van de Technische commissie en Activiteitencommissie) vertel ik jullie graag over de huidige beweging van de club. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar hoe ouders De Corvers ervaren.

Ook is sinds een paar maanden een selecte groep bezig met het bepalen van het ClubDNA van De Corvers. Maar een kleine groep mensen kan natuurlijk niet voor een hele sportvereniging bepalen waar ze voor staat.

Een aantal weken geleden kwamen we samen met De Corvers 1 en 2 om het over ons ClubDNA te hebben. En nu nodigen we de (ouders van) jeugdleden uit om een steentje bij te dragen. De identiteit en de toekomst van De Corvers creëren we immers met z’n allen.

Daarom willen we ouders en jeugdleden vragen om op donderdag 4 april met ons samen te komen om het te hebben over het heden en de toekomst van De Corvers. Wie zijn we? Waar staan we voor? En wat willen we worden? Samen gaan we op zoek naar antwoorden op die vragen.

18.30 – 19.00 ClubDNA voor alle ouders en C-, B- en A-leden
19.00 – 20.00 Ouderavond voor alle ouders

En om te zorgen dat jullie maar één avond in jullie agenda hoeven te zetten, hebben we aansluitend de ouderavond. We bespreken de stand van zaken en hebben het kort over volgend jaar.

Het zou dus heel fijn zijn als iedereen bij kan zijn. Zien we jullie daar?

We hebben het er graag met jullie over in het clubhuis op donderdag 04 april om 18:30 uur (deuren gaan open om 18:15 uur).

We hopen jullie dan te zien!

Met vriendelijke groet,

Bas en Jasper

 

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
18:30 - 20:00