Toernooi

Beste korfbalvereniging,

Op zaterdag 29 augustus 2020 zal er op de velden van De Corvers weer een groot toernooi plaatsvinden. Het toernooi wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en belooft wederom een gezellige aftrap van het korfbalseizoen te worden. Graag nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen als speler of als scheidsrechter. Aansluitend aan het toernooi zal er een barbecue  en een feest worden georganiseerd.

Het Toernooi

Het toernooi vindt plaats op de grasvelden van De Corvers. Wij hebben hier plaats voor een ruim aantal teams. Het toernooi is voor alle leeftijdscategorieën, zelfs voor de recreanten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er verschillende poules worden gemaakt. Vol = vol.

De barbecue

Ook dit jaar zal er weer een gezellige barbecue na afloop van het toernooi worden georganiseerd. We hebben dit jaar 2 pakketten waar je uit kunt kiezen, beide pakketten geven ook toegang tot de saladebar, patat en stokbrood.

  • Klein pakket voor €7,-: 2 stuks vlees
  • Groot pakket voor €11.50,-: 4 stuks vlees

Scheidsrechters

Voor het toernooi zijn er natuurlijk ook scheidsrechters nodig: zonder scheidsrechters geen toernooi. Als scheidsrechter zal je verspreid over de dag een aantal wedstrijden fluiten. De aangemelde scheidsrechters krijgen van ons een gratis barbecue pakket en een aantal consumpties! Bij te weinig aanmeldingen zullen wij genoodzaakt zijn de aangemelde (senioren/A) teams een aantal (jeugd)wedstrijden te laten fluiten. Bij het aanmelden van een scheidsrechter, graag vermelden welke leeftijdscategorie voorkeur heeft en of deze scheidsrechter zelf in een team speelt zodat hij/zij niet hoeft te fluiten tijdens zijn/haar eigen wedstrijd.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd? Geef dan in een mailtje naar toernooi@decorvers.nl aan welke teams, scheidsrechters en het aantal barbecue pakketten u wilt inschrijven. Nadat wij deze mail binnen hebben, zullen wij deze verwerken en een bevestigingsmail terug sturen. Let op, vol = vol!

Wat bieden wij?

  • Korfbaltoernooi
  • Barbecue
  • Afsluitend feest
  • Een hoop gezelligheid
toernooi@decorvers.nl Facebook-event