Geen trainen t/m 14 januari; competities gaan door

Update 18-12: De coronamaatregelen zijn verstrengd. Lees hier meer.

Het kabinet heeft aangekondigd dat de avondlockdown verlengd wordt t/m 14 januari. Tot die tijd blijft sporten na 17 uur niet mogelijk. Vanwege de beperkte mogelijkheden voor dat tijdstip, en de praktische bezwaren, kiest De Corvers er niet voor om trainingen vóór 17 uur aan te bieden. Wedstrijden laten we zo veel als mogelijk wel doorgaan. Zorg ervoor dat je goed opgewarmd bent voor een wedstrijd, om het risico op blessures zo klein mogelijk te houden.

Trainingen
Trainingen gaan niet door, in ieder geval t/m 14 januari.

Jeugdwedstrijden
De jeugdwedstrijden gaan door zoals gepland, mits deze voor 17 uur geëindigd zijn. Resultaten tellen gewoon mee in de competitie. Als wedstrijden niet door kunnen gaan, worden deze verplaatst naar een andere datum. Het wedstrijdprogramma op deze site en de wedstrijdschema’s bij toekomstige evenementen, wordt voortdurend bijgewerkt.

Seniorenwedstrijden
De wedstrijden voor senioren gaan ook door als deze voor 17 uur geëindigd zijn, maar resultaat telt niet mee in de competitie. Het KNKV komt nog met een alternatieve opzet van de zaalcompetitie, die begint op de eerstmogelijke startdatum. Tot die tijd kunnen de betreffende teams de wedstrijden zoals momenteel gepland spelen. Voor deze duels in de huidige competitie geldt dat ze qua resultaat worden beschouwd als niet gespeeld.

De AC gaat proberen om Fout & Nieuw op een alternatieve manier te organiseren. Hierover hoor je later meer!

Voor vragen kun je je richten tot je trainer/coach. Zij kunnen indien nodig de TC inschakelen.

Coronaregels De Corvers

Richtlijnen corona en sport

Rijksoverheid

FAQ Corona

KNKV