Hervatten zaalcompetitie met corona

Korfbalcompetities mogen weer van start, mét publiek!

Na de laatste lockdown zijn we weer anderhalve week in de zaal aan het trainen, zij het wat gehavend her en der vanwege quarantaineverplichtingen. Nu is duidelijk dat we niet alleen mogen trainen, maar het kabinet heeft ook besloten tot versoepelingen van de coronamaatregelen, ook voor de sport. Dat betekent dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden! Bij trainingen en wedstrijden is publiek weer welkom.

Er zijn voorwaarden waar we ons aan moeten houden in de zaal. Vanwege de coronasituatie vragen we nadrukkelijk om je strikt aan de regels te houden! Op deze manier blijven we allemaal gezond en kunnen we blijven sporten. De coronaregels van andere verenigingen zijn in te zien bij de wedstrijddetails van de KNKV-app. Je leest de regels van De Corvers op de coronapagina:

Coronaregels De Corvers

Jeugdwedstrijden

De jeugd vervolgt de zaalcompetitie volgens het geplande programma, direct vanaf zaterdag 29 januari. Je kunt dit programma ook vinden in de KNKV-app en bij toekomstige evenementen op deze site (telefoon: scroll omlaag – desktop: zie blok linksboven).

Seniorenwedstrijden

Voor senioren wordt een alternatief programma opgesteld door het KNKV. In het weekend van 05/06 februari wordt de eerste speelronde afgewerkt. Bij het samenstellen van de poules van vier kijkt het KNKV naar het oorspronkelijke programma. De nieuwe wedstrijden worden zoveel mogelijk gepland conform het oude programma, zodat er zo min mogelijk aanpassing van de zaalruimte nodig is. Het KNKV komt over enkele dagen met het definitieve programma van de eerste speelronde. Het programma van de overige speelronden volgt dan later.


Alle informatie over de herstart van de competitie vind je op deze pagina van het KNKV (d.d. 25-01).

Voor vragen kun je je richten tot je trainer/coach. Zij kunnen indien nodig de TC inschakelen.