Na De Corvers 2 ook de D1 kampioen

In de najaarscompetitie van het veld heeft De Corvers twee mooie prijzen binnen weten te slepen. Zowel het kersverse 2e als de D1 hebben het kampioenschap binnengehaald! 

Jan Pluister wist zich met zijn team De Corvers 2 twee weken geleden al te verzekeren van de eerste plaats na een 13-3 winst tegen Oranje Nassau 2. Door verlies van Vlug & Vaardig (A)/KCN 2 konden ze niet meer ingehaald worden en was het kampioenschap zeker. Inmiddels is gebleken dat ze de eerste positie niet hoeven te delen; ons 2e staat op 10 punten en Vlug & Vaardig (A)/KCN staat op 7. Voor hen is de najaarsveldcompetitie voorbij dus zal daar geen verandering meer in kunnen komen. 

Afgelopen weekend won de D1 met 0-2 van Blauw-Wit (A) D2. Hierdoor zijn ze met 9 punten gelijk met Huizen geĆ«indigd bovenaan de poule, dus zijn ze gedeeltelijk kampioen. Ook voor hen is de najaarsveldcompetitie voorbij dus kan er aan de stand niets meer veranderen.  

Het 1e staat nu 4e van de 7 teams, de B1 staat voorlopig op plek 2, de C1 staat voorlopig 3e van de 6 en het kersverse D2-team staat op de 7e plaats. 

Voor de D2, C1 en het 1e staat er nog een wedstrijd op het programma om punten te pakken voordat we de zaal ingaan.