Nieuwe trainer en assistent-trainer voor De Corvers 1

De Corvers is erin geslaagd een nieuwe trainer/coach voor het 1ᵉ voor komend seizoen aan te trekken. Fred Berghuis (48) zal vanaf augustus 2024 De Corvers 1 gaan leiden. Fred volgt daarmee Eric Poort op, die de afgelopen twee jaar het vlaggenschip leidde. Mariska Boegschoten (40) wordt assistent-coach van het 1ᵉ.

Fred heeft eerder op hoog niveau gekorfbald, onder andere bij DOC (Bussum) en KV Hilversum. Daarnaast heeft hij gefloten in de Reserve Korfbal League. Mariska heeft gekorfbald bij Altius, KV Hilversum, KV Huizen en Triaz. Daarnaast heeft zij ook gefloten in de Reserve Korfbal League, en heeft ze trainingen geschreven en gegeven voor het KNKV.

Fred hoopt op een fanatieke inzet en positieve resultaten: “Er zit veel potentie in het team. Ik kijk ernaar uit om samen veel wedstrijden te kunnen winnen.”. De TC is blij met deze fanatieke nieuwe aanwas en ziet de verbinding met andere teams als een positief speerpunt. In het verleden is het 2ᵉ al meer betrokken bij het 1ᵉ. De TC hoopt met Fred en Mariska nog meer verbinding tussen de senioren en de jeugd te behalen.