Onze nieuwe voorzitter: Jasper Huisman

Afgelopen maand vormde niet alleen de start van een nieuw seizoen, maar voor De Corvers ook de start van een nieuw tijdperk. Hanneke Visser trad na zeven mooie jaren af als voorzitter en maakte daarmee plaats voor Jasper Huisman.

Jasper staat er dit jaar natuurlijk niet alleen voor. Niet alleen ondersteunt Hanneke hem dit jaar als vicevoorzitter, Jasper is van plan nauw samen te werken met de verschillende commissies om de club zo succesvol (en gezellig) mogelijk te maken: ‘Samen met het bestuur, de commissies en de leden van De Corvers kijk ik ernaar uit om er aankomend seizoen alles uit te halen en er een geweldig seizoen van te maken.’ En de nieuwe voorzitter voegt daad bij het woord: De eerste commissievergaderingen zitten alweer erop en de jaarplannen zijn opgesteld.

Onze nieuwe voorzitter is geen vreemde van de club. Hij is al sinds 2005 te vinden op de velden van De Corvers. En na een korte onderbreking tijdens zijn studententijd, was Jasper samen met Jochem Zijdel verantwoordelijk voor het opzetten van een tweede seniorenteam, waar hij iedere wedstrijd in alle drie de helften de sterren van de hemel speelt.

Wij zijn ontzettend blij met Jaspers aanstelling als voorzitter van onze geweldige korfbalvereniging en wensen hem ontzettend veel succes.