Grote Clubactie van start

De Grote Clubactie gaat aanstaande zaterdag weer van start!


En dit keer bepaal jij mee waarvoor we loten verkopen!

We willen een deel besteden aan beter promotiemateriaal voor nog grotere herkenbaarheid en meer enthousiaste leden, maar weten zeker dat jullie ook wel ideeën hebben om het nog leuker en mooier te maken op onze club.
Dus wat mist er nog op onze club? Wat zou het nog leuker, gezelliger, mooier of beter maken? Stop je idee in de ideeënbus in het clubhuis en wie weet loop jij jouw wens voor ons bij elkaar!

Online en met het verkoopboekje
Er zijn twee manieren om loten te verkopen. Via het verkoopboekje in de buurt langs de deuren of neem het mee naar de verjaardag van oma. Dit jaar zijn er ook briefjes bij die je bij mensen in de bus kunt stoppen als je ze niet thuis treft. Zet daar nog wel even je naam op zodat ook die loten bij jouw verkooptotaal komen.
Maar dit jaar sturen we ook een mail met daarin een link waarmee je online kunt verkopen. Met nat weer hoef je dan dus niet naar buiten of als de familie wat verder weg woont mail of app je ze gewoon. Gebruik de de link in jouw mail dan komen de loten ook direct op jouw naam te staan dus wie weet word jij wel topverkoper dit jaar.
Winnen
Maar ook als je die titel niet wint, maak je nog kans op waanzinnige prijzen. Dit jaar is er een heuse korfbalclinic met Laurens Leeuwenhoek! Maar er zijn er nog veel meer dingen te winnen, kijk voor het volledige overzicht op kids.clubactie.nl.
Maar ook op de club kun je winnen: topverkoper van het jaar krijgt een prachtige trainingstas, het beste team mag iets leuks gaan doen. En dit jaar nieuw: heb je 20 of meer loten verkocht, dan krijg je een tegoedbon voor een drankje in de kantine.
Loop voor je eigen wens
Maar ook de opbrengst voor de club is waar we allemaal iets aan gaan hebben. Naast mogelijk meer enthousiaste leden ook vooral jullie wens voor een nog toffer clubhuis. Laat weten wat jij zou wensen!
Tijdens de training donderdag worden de brieven en boekjes uitgedeeld. De mail met link komt vrijdag of zaterdag en zaterdagochtend mogen jullie dan echt beginnen met verkopen.
Succes!

Sharing is caring!