‘Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd…’

Vandaag heeft onze penningmeester, Arnoud Frankvoort, telefonisch van burgemeester Pieter Broertjes vernomen dat ‘het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd………..”

Namens alle leden: Proficiat!!!

Arnoud ontvangt het lintje voor zijn inzet gedurende vele jaren alsbestuurslid, penningmeester, scheidsrechter, coach, organisator van toernooien en uitvoerder van tal van andere taken binnen de korfbalverenigingen Excelsior en De Corvers.  Hij was actief tijdens de fusie tussen Excelsior en de Zwaluwen wat de basis is geweest voor onze mooie korfbalvereniging. 

Arnoud was de rots in de branding voor vele voorzitters. Heeft verschillende generaties zien gaan en komen in het bestuur. Daarnaast heeft Arnoud de afgelopen jaren een goede samenwerking weten te realiseren met de penningmeesters van de Golfers.

Arnoud is niet alleen een verenigingsman, maar ook een familieman. De twee jongens, Patrick en Michael, spreken met liefdevolle woorden over de rol die Arnoud in hun jonge jaren heeft ingevuld. En nog steeds kunnen ze bij Arnoud terecht om raad. Met trots is hij nu opa van twee kleinkinderen.

Ik dank de mensen die een onderbouwing voor de aanvraag hebben ingediend en kan niet wachten tot we het moment kunnen delen en we kunnen meemaken dat de burgemeester daadwerkelijk het lintje kan opspelden.

Nogmaals: van harte gefeliciteerd.

Namens leden en bestuur

Sharing is caring!